Mentes Konyha Ételallergiásoknak

Mentes Konyha Ételallergiásoknak

Mentes Konyha Ételallergiásoknak

Kókuszos eperfagyi

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes desszert

2015. május 17. - Mentes Konyha

Mindössze három alapanyagból olyan fagyit lehet készíteni, ami különleges, finom, és nem tartalmaz mesterséges színezőszereket és adalékanyagokat. Néhány dologra vigyázzatok! A készen vásárolt porcukor glutént tartalmazhat, ezért gluténérzékenyek mindig házilag darálják le a cukrot. Aki nem szereti…

Tovább

10 fontos tudnivaló a gluténérzékenységről

Május 16-án lesz a lisztérzékenység világnapja

Világszerte több tízmillió embert érint  a nálunk lisztérzékenységként ismert cöliákia (coeliakia) vagy gluténérzékenység. Összegyűjtöttük az alapvető tudnivalókat erről a táplálkozási problémáról. 1. Miért ennyire fontos ez a téma? Azért, mert a cöliakia (gluténérzékenység, lisztérzékenység) a…

Tovább
süti beállítások módosítása