Mentes Konyha Ételallergiásoknak

Mentes Konyha Ételallergiásoknak

Mentes Konyha Ételallergiásoknak

Habkönnyű gyümölcsös desszertek télen is

2015. január 25. - Mentes Konyha

Télen is készíthetünk gyümölcsös desszertet akár szezonális gyümölcsökből, akár mélyhűtött nyári finomságokból. Három habkönnyű desszertet mutatunk: málnával, naranccsal, illetve szederrel. Mindhárom gluténmentes, laktózmentes édesség. Túrógaluska málnaöntettel Gluténmentes, laktózmentes A Magyar…

Tovább

Kisokos a cukorpótlókról és az édesítőszerekről

Tudod-e, hogy mi a különbség a cukorpótlók és a mesterséges édesítőszerek között? A cukorpótlók vagy cukorhelyettesítő anyagok energiaértéke azonos a cukoréval, de előnyük, hogy a szacharóznál (nádcukor, répacukor, juharcukor) kisebb mértékben, és elhúzódóbban emelik a vércukorszintet. A…

Tovább

10 fontos tudnivaló a tejszínt, tejfölt helyettesítő növényi krémekről

  1. A növényi főzőkrémek kizárólag növényi alapanyagból készültek, és tejfehérjétől, laktóztól mentesek. Vigyázat! Néhány típus tejszármazékot tartalmaz, annak ellenére, hogy növényinek nevezik! 2. Használható főzéshez (sűrítés), sütéshez, díszítéshez. 3. Rizsből, pálmazsírból,…

Tovább
süti beállítások módosítása